Napi aktuális itt:

2014/05/24

Először is, szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki megosztotta velünk a véleményét, tanácsokat adott, és segített nekünk abban, hogy mind arculatban, mind tartalmilag egy felhasználóbarát bloggá fejleszthessük az ArchiFirkát.
Blogunk kezdetektől azt a célt fogalmazta meg, hogy építészet témakörben írjunk olyan cikkeket, amelyek szakembereknek szólnak szakmát foglalkoztató témákról, viszont közérthető nyelven, így laikusokat is segíthetünk érdemi szakmai információkkal. Ezt a "mindenkinek" szólást, ahogy a mottónk is mutatja, továbbra is szeretnénk megtartani, viszont célszerűbbnek láttuk egy kicsit strukturálni ennek érdekében a blogot, hogy mindkét célcsoport megtalálja a neki szóló témákat, és ne kedvetlenedjenek el olvasás közben, ha számukra nem "elég mély", vagy "túl magas" a mondanivalónk.
Sok hasznos tippet és ötletet kaptunk további témáinkhoz, ezek adták az indíttatást, hogy két új rovattal bővítsük a blogot. Az egyik a VendégFirka, amelynek nevéből is kitűnik, hogy egy általunk felkért külsős szakember írásait olvashatjátok majd benne. A másik rovatot pedig Olvasói levél néven indítjuk útjára, főleg laikus érdeklődők kérdéseire válaszolunk benne, természetesen építészet témakörben.
Unikális témákkal ezután is találkozhattok, mint a népi építészet, műemlékvédelem, civil kezdeményezések, interjúk, ajánlók.

Reméljük, elnyerte tetszéseteket az új arcunk, és továbbra is velünk követitek izgalmas barangolásunkat az építészetben!
Emőke és Gabi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés a blogon