Napi aktuális itt:

2015/01/09

Évköszöntő

Bejegyezte: archifirka 2015/01/09 Szólj hozzá!


Kedves ArchiFirka Olvasók!

Ezzel a kellemes, nyári meleg napokra emlékeztető olaszországi képpel köszöntünk benneteket a 2015-ös évben. 
Mozgalmas blog-évet tudhatunk magunk mögött. Hónapról-hónapra új témával jelentkeztünk, és az építészet legkülönbözőbb területeire kalandoztunk közben. Arról, hogy nekünk, blogíróknak mit adott a 2014-es év, egy későbbi bejegyzésben szeretnénk beszámolni, most a közeli terveinket szeretnénk megosztani.
A következő ArchiFirka-évben mindenféle tapasztalatokkal a zsebünkben, egy kicsit más tendenciákat fogunk követni. Picit ritkábban jelentkezünk, több olvasói igényre válaszolunk, szeretnénk VendégFirkálóktól is több bejegyzést közzétenni, és a facebook posztokat is színesíteni fogjuk. És természetesen olyasmit is tervezünk, amit most még nem árulunk el, hogy meglepetés legyen. :-)
Ezért januárban egy kis pihenőt tartunk, hogy a februárnak és az új évnek megújult erővel indulhassunk neki. Annyit azért elárulhatunk, hogy a facebook-on a pihenő alatt is  jelen leszünk, megkezdett sorozataink - épületkerámiák, fűtés és berendezései - folytatódnak, továbbra is lovardatúrázunk majd,  elkalandozunk a lakásfelújítás, a belsőépítészet és a bútortervezés aktuális kérdéseibe, és a sok szakmázás után természetesen, ahogy eddig is tettük,  utazgatunk és szórakozunk is.
Dőljetek hátra, kedves Olvasók, olvassátok el azokat a cikkeket, amelyekre az év végi hajrában nem maradt idő, és februárban reload!

Emőke és Gabi


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés a blogon