Napi aktuális itt:

2016/02/15

2016 első posztja - Nyitva vagyunk!

Bejegyezte: archifirka 2016/02/15 Szólj hozzá!

Február 2-án, azaz ma, amikor ezt a bejegyzést írjuk, ünnepli blogunk a 4. szülinapját. Úgy tűnik, lassan kinő az óvodáskorból. :-) Ahhoz, hogy idén ilyen „későn” írjuk meg első bejegyzésünket, több tényező is hozzájárult. Mindketten mozgalmas elmúlt évet tudhatunk magunk mögött. Gyerekek száma nőtt, családi állapot változott, így szeretett kis blogunk kissé háttérbe szorult. Az események azonban szépen lezajlottak, lassan visszarázódunk a szokásos hétköznapokba, és visszatért a vágy is, hogy írjunk, az azóta elraktározott élményeket, témákat megosszuk Veletek, kedves és hűséges Olvasóink. 
Ismét eltelt egy év, amit nem árt összegezni, mert fontos pillanatoknak lehettünk tanúi Archifirká-nk életében. Bár csak feleannyi bejegyzés született, mint 2014-ben, az olvasottság igen szépen alakult, a legnépszerűbb cikkek eddig bebetonozott sorrendje többször átrendeződött, a kedvelőink száma pedig meghaladta a bűvös 100-at, ami már önmagában is hatalmas siker számunkra. A legjelentősebb eseményünket, a Múzeumok Éjszakáján történt megjelenésünket is meghatározó élményként tartjuk számon, reményeink szerint lesz még alkalmunk a közönséggel való találkozásra. 

Idén is sokféle ötlet körvonalazódott már, a blog valószínűleg új felületre és elérhetőségi címre költözik (amiről természetesen majd időben értesítünk mindenkit), továbbra is beszámolunk általunk meghallgatott szakmai konferenciákról, folytatjuk az eddig megkezdett sorozatainkat - Őszinte dizájn, Lovardatúra, Tüzelőberendezések, energiatudatos építészet, Közösségi kert, Könyvajánló – és természetesen új témákkal is igyekszünk elhalmozni Benneteket. Az év eleje mindig izgalmakkal, ötletekkel, lelkesedéssel teli, lassan, a tavaszodással együtt mi is kidugjuk fejünket a hó alól, és felpezsdítjük a blogot.

Egyúttal Titeket olvasókat is arra biztatnánk, hogy ha kérdésetek, hozzáfűzni valótok van a cikkekhez, vagy bármilyen építészettel kapcsolatos témához, nyugodtan írjatok nekünk, vagy szóljatok hozzá az oldalunkon található bejegyzésekhez! 

A továbbiakban is kellemes olvasgatást, tanulást és informálódást kívánunk nektek, itt a blogunkon, és mindenhol, ahol tartalmas dolgokra találtok! Kövessetek minket Facebookon is, ott még több izgalmas cikket, aktuális olvasnivalót ajánlunk nektek nap-mint-nap. 
Reméljük, hogy a következő szülinapjainkat is együtt ünnepelhetjük veletek!

Indul az év, hajrá ArchiFirka, olvassatok minket 2016-ban is!
Emőke és Gabi 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés a blogon